Mutxamel 06
Arriba - Dalt ] Mutxamel 01 ] Mutxamel 02 ] Mutxamel 03 ] Mutxamel 04 ] Mutxamel 05 ] [ Mutxamel 06 ] Mutxamel 07 ] Mutxamel 08 ] Mutxamel09 ] Mutxamel 10 ] Mutxamel 11 ] Mutxamel 12 ] Mutxamel 13 ] Mutxamel 14 ] Mutxamel 15 ] Mutxamel 16 ]

 

Arriba - Dalt

Fiestas y Eventos

Costa Blanca

Dinero y Seguros

Directorio de Empresas

Director Financiero

Consultas Abogados

Asesorías y Gestorías

Directorio ABC

 

DSC03865.JPG DSC03866.JPG DSC03868.JPG DSC03869.JPG
DSC03871.JPG DSC03872.JPG DSC03875.JPG DSC03876.JPG
DSC03877.JPG DSC03878.JPG DSC03880.JPG DSC03881.JPG

 

BREU HISTORIA DELS CÀRRECS DE LA CAPITANIA CRISTIANA 2001

CAPITÀ CRISTIÀ:

José Francisco Gosàlbez Ivorra, va nàixer el 10 de marc de l’any 1970 a Mutxamel. És aquest mateix any quan el seu oncle "Salvador es maquines" decideix que el seu nebot ixca a la festa de Templari. Així van anar passant els anys, sempre en la filà de la mà del seu oncle. Després d’alguns anys, tots dos deixen la filà i entren a formar part de la escuadra "Els Vikingos". A mesura que el xiquet va creixent el seu oncle va preparant els primers pasos per a que ixca de cap d’esquadra i és així quan a una edat molt primerenca es converteix junt al seu oncle en cap d’esquadra dels "Vikingos".

Durant alguns anys, després de la mort del seu oncle, deixa el càrrec de cap d’esquadra. Es l’any 1987 quan un grup de joves que eixien a la filà es proposen fer una nova esquadra. Tot sembla trencarse quan ocorreix el lamentable succés de El Campello, però gràcies a l'espenta d’alguns, aquella esquadra es va formar. Es la esquadra Jaume I i es esta esquadra la que va decidir que ell fora el seu cap d’esquadra. Des d’aleshores ha anat pasant el temps fins avui, l’any de la seua capitania, l’any més important per a ell.

ABANDERAT CRISTIÀ:

Fernando Gosàlbez Ivorra va nàixer el 11 de setembre de l’any 1980. Segurament sentir el so de la música el dia 10 va ser el que el va decidir a eixir de dins de sa mare. La seva germana volia que ixquera de Paco, el seu oncle Manolo, de Contrabandista i, el seu germà, que no deia res, sabia que ell eixiria de Templario. I així va ser i des d’aleshores ha continuat fidel a la comparsa i al seu lloc dins d’aquesta filà, tot i que sempre al costat de la esquadra Jaume I.

Es fester de tots els actes, com no podia ser d’altra manera, des de les dianes fins les entraetes, passant pel tiroteig, acte en el que millor s’ho passa.

Aquest any, com tots els anys, li toca anar al costat del seu germà però de manera diferent. Serà l’Abanderat del bàndol cristià.

CAPITANA CRISTIANA:

Conchi Verdú Villalta va nàixer a Mutxamel el 28 de decembre de l’any 1973. Els primers pasos a la festa els va fer a la comparsa Abencerrajes al costat de son pare cuan només tenia nou mesos. Va pertànyer a aquesta comparsa fins els 15 anys, però en aquest temps va haver un periple de dos anys durant els quals va eixir a la comparsa "Maseros".

Va ser l’any 1888 quan un grup d’amigues va decidir formar una esquadra a la comparsa Moros del Cordó, comparsa a la que pertany fins aquest moment. Enguany deixarà el bàndol moro per a convertir-se en capitana del bàndol cristià al costat del seu marit i del seu cunyat.