Mutxamel 04
Arriba - Dalt ] Mutxamel 01 ] Mutxamel 02 ] Mutxamel 03 ] [ Mutxamel 04 ] Mutxamel 05 ] Mutxamel 06 ] Mutxamel 07 ] Mutxamel 08 ] Mutxamel09 ] Mutxamel 10 ] Mutxamel 11 ] Mutxamel 12 ] Mutxamel 13 ] Mutxamel 14 ] Mutxamel 15 ] Mutxamel 16 ]

 

Arriba - Dalt

Fiestas y Eventos

Costa Blanca

Dinero y Seguros

Directorio de Empresas

Director Financiero

Consultas Abogados

Asesorías y Gestorías

Directorio ABC

 

DSC03820.JPG DSC03822.JPG DSC03823.JPG DSC03826.JPG
DSC03827.JPG DSC03828.JPG DSC03832.JPG DSC03838.JPG
DSC03841.JPG DSC03843.JPG DSC03844.JPG DSC03845.JPG

CRÓNICA COMPARSA TEMPLARIS

Molts pensen que la festa son els tres dies que tots eixim al carrer i desfilem, però per a la comparsa Templaris la festa és tot el any, no més cal arrimar-se per la barraca i mirar el ambient de festa que en ella es viu.

Els divendres, ens reunim en la barraca per poder parlar, discutir com no i també sopar, les esquadres tenen les seves reunions, la directiva també, doncs el llarg de tot un any, hi ha coses que arreglar, que parlar, coses que per a uns estan be com estan, per a altres se tenen que solucionar, i cada ú porta el seu gra d’arena i poc a poc, fem que les coses funcionen cada vegada millor.

Aquest any com és habitual des de fa uns anys, en el mes de febrer, unes setmanes abans del concurs de paelles de la Comissió, els Templaris fem un concurs de paelles en la barraca, i la esquadra guanyadora és la que representarà a la comparsa en el concurs de paelles que organitza la Comissió de Festes, aquest any ens va representar la ESCUADRA GUERRERES DEL TEMPLE.

També vam concursar en tots els jocs del Mig Any, peró tan sol ens vam emportar el premi del CINQUET, que va ser la guanyadora GLÒRIA GARCIA TORREGROSSA.

El dia del sopar del Mig Any, com tots els anys, el vam fer en el local de ANTONIO LÓPEZ (el mecànic) i component de la comparsa Templaris des de fa molts anys.

També van fer una festa en el mes d’agost en la barraca, on els jovens i no tan jovens, junts i en els que ens van acompanyar, vam passar una velada molt agradable fins a altes hores de la matinada.

El sopar de setembre es va fer en la comparsa. Tots els festers ens reuniren per a sopar i més tard a desfilar.

La comparsa actualment es compon de 230 socis més o menys, entre homes, dones i xiquets. 12 esquadras: quatre de dones, una mixta i set d’homes.

La comparsa Templaris aquest any va desfilar en el tercer lloc, després de la comparsa Contrabandistes, sent el nostre ordre de desfilada de la seguent manera:

Ordre de desfilada any 2000:

Obrint la comparsa el banderer David Cabedo Garcia amb la bandera de la comparsa.

Jaume I, amb el seu cap d’esquadra, Francesc Gosàlbez lvorra.

Guerreres del Temple, arnb la seva cap d’esquadra, M.ª Carmen Bernabeu Sanchez.

Cavallers del Temple, amb el seu cap d’esquadra, J. Manuel Aracil Baeza.

Lleons, amb el seu cap d’esquadra, Francisco Alberola Vargas.

Banda de Música del Palamó.

Cavallers del Rei Alfons, amb el seu cap d’esquadra, José Manuel Pastor Blanco.

Cavaliers del Cid, amb el seu cap d’esquadra, Alfredo Brotons Giner.

Xiquets.

Ternplaries, amb el seva cap d’esquadra, Anabel Girnénez Vargas.

Vikings, amb el seu cap d’esquadra,Vicente Garcia Alemany.

Fundadors, amb el seu cap d’esquadra, R. Jorge Giner Bernabeu.

Camelot, amb el seu cap d’esquadra, Hector Juan Donguez.

Banda de Música.

Mesoneres, amb el seva cap d’esquadra, Mª Reyes Soler Lledó.

Arqueres, amb la seva cap d’esquadra, Gema Roman Espinós.

Les nostres bandes son: la Banda del Palamó I Ia Banda Primitiva de Palomar. Aquestes bandes ens acompanyaren amb les marxes cristianes de: Barranc del Cinc • Cavaliers de Navarra • Glòria i Ambaixador Cristià.

Per a finalitzar no més cal dir-vos que tot va transcòrrer amb normalitat, no vam tenir cap problema, i esperem que aquest any tot funcione almenys com l’any passat, ja que tenim la capitania del any 2001, i des de a volem felicitar als nostres Capitans i abanderat i desitjar-los que passen unes bones festes.