Xirimiters
Arriba - Dalt ] Família Reial ] President Gobern ] Diputat Corts Valencianes ] Alcalde de Calp ] Regidora de festes ] Parròquia ] President Associació ] Junta 25 Aniv. ] Abanderada Asociación 2000 ] Capità Almogávares 2000 ] Capità Berberiscos 2000 ] Libro 2000 ] Pregó 2000 ] Danza Ifach ] [ Xirimiters ]

 

Arriba - Dalt
Octubre 2000 1
Octubre 2000 2
Octubre 2000 3

Fiestas y Eventos

Costa Blanca

Dinero y Seguros

Directorio de Empresas

Director Financiero

Consultas Abogados

Asesorías y Gestorías

Directorio ABC

 

Colla Xirimiters del Carellot

Saluda de la Colla Xirimiters del Carellot

La colla Xirimiters del Carellot de Calp, aprofitant l'espai amablement cedit per l'Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor, vos contarem alguna cosa.
Una de les coses que molta gent ens ha preguntat és el perquè del nom de la colla. Per a aclarir-ho, farem una xicoteta explicació: degut a la massiva sobreexplotació de noms com Ifac, Penyal, Calp, Calp Vell, Ifac-Calp, Calp-Ifac, Penyal d'Ifac, mar, barca, mariners, llauradors, moros, cristians, sol, platja, i un molt llarguíssim etcètera fins i tot sense comptar els castellanismes (si n'hem oblidat algun preguem que no ens ho tinguen en compte) ens vam vore obligats a buscar alguna cosa una mica diferent.
Un dia, reunits per trobar un nom apropiat, vam caure en que el Carellot era el lloc més a prop on tothom ens enviava quan ens sentien tocar, per no dir on brama la tonyina o altres coses molt més lletges. Evidentment, no els vam fer cas i continuàrem donant la tabarra, amb la il·lusió de què durarem més anys, i l'esperança de que siguem molta més gent.
En pròximes salutacions continuarem amb nous episodis de la nostra curta però intensa, emocionant i increïble història. De moment, només ens queda saludar als Capitans Moros i Cristians, així com a tots els festers i autoritats i a tot el poble de Calp, desitjant-los que passen unes molt bones festes.
XIRIMITERS DEL CARELLOT