IV Concurs Nacional de Fotografia organitzat per L’Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor de Calp

BASES
1. Amb la col•laboració de l’Ajuntament de Calp, l’Associació de Moros i Cristians Santíssim Crist de la Suor, organitza el IV concurs nacional de fotografia, en el qual poden participar tots els fotògrafs, aficionats o professionals, que ho desitgen.
2. Les fotografies cal que siguen capturades a Calp, entre els dies 17 al 22 d’octubre del 2008, ambós inclosos, durant la celebració de les festes de Moros i Cristians.
3. Els objectes i subjectes fotografiats representaran trets rellevants i identificatius de les festes.
4. Els participants poden presentar fins un màxim de quinze fotografies, originals i inèdites, de les quals han de ser els autors.
5. Els treballs es podran presentar en suport digital amb una qualitat mínima equivalent a 5 megapíxels o en negatius analògics a color que posteriorment l’organització passarà a format digital.
6. Les fotografies han de tindre format electrònic amb indepedència de la forma en què hagen estat capturades. S’acceptaran els formats següents: Jpg i Tif. Es permet el retoc de les fotografies, sempre que siga només per a aplicar filtres globals que milloren la seua qualitat (brillantor, contrast…) No està permès, en cap cas, aplicar qualsevol recurs tècnic per a afegir o eliminar elements, objectes o persones, barrejar fotos o modificar la seua composició original.
7. Les fotografies es presentaran amb un lema, indicat en un sobre, dintre del qual estarà el suport físic de les fotografies; i un altre sobre tancat, en l’interior del qual s’indicarà el lema, nom, cognoms, domicili, NIF i telèfon de l’autor. Aquest sobre tancat s’obrirà quan el jurat atorgue els premis per identificar els guanyadors del concurs.
8. Les fotografies es presentaran a la Casa de Cultura “Jaume Pastor i Fluixà”, Avinguda Masnou nº 1 de Calp abans de les 14 hores del dia 24 de novembre del 2008, de la presentació es podrà demanar un rebut.
9. El jurat estarà compost per persones amb notòria qualificació en el camp de la fotografia, que abans de finalitzar el termini de presentació de fotografies, seran designades per l’Associació organitzadora.
10. En una primera fase del concurs el jurat seleccionarà les millors fotografies, que seran impreses en paper fotogràfic de mida 30 x 45 i exposades al públic. Aquestes fotografies exposades seran les candidates a rebre qualsevol dels guardons del concurs. L’exposició permaneixerà oberta al públic del 28 de novembre al 5 de gener 2009 a l’Aula Pedro Pastor, situada al número10 de l’avinguda Ifac de Calp.
11. El jurat podrà atorgar tres premis i tres accèssits:
-1r. Premi de 400 €.
-2n. Premi de 300 €.
-3r. Premi de 200 €.
-Cada accèssit es premiarà amb 100 €.
12. El jurat podrà declarar desert qualsevol dels guardons.
13. La decisió del jurat es farà pública a partir de les 20.30 hores del dia 28 de noviembre del 2008 a l’Aula Pedro Pastor, ubicada a l’avinguda Ifac, nº 10 de Calp.
14. Les resolucions del jurat seran inapel•lables.
15. El jurat té la facultat d’interpretar i d’integrar les bases del concurs, les quals s’entenen acceptades per tots els concursants pel simple fet de participar-hi.
16. La participació es totalment gratuïta. L’organització no és responsable dels danys que sense culpa o negligència es puguen fer a les fotografies presentades.
17. Una vegada acabada l’exposició, els participants poden retirar els treballs no premiats que estaran dipositats a la Casa de Cultura “Jaume Pastor i Fluixà”, avinguda Masnou, nº1 de Calp, en el termini de 60 dies. Els treballs no retirats dintre del termini indicat passaran a ser propietat de l’Associació organitzadora.
18. Les obres premiades passaran a ser propietat de l’Associació organitzadora, la qual té el dret d’editar-les i de publicar-les, per qualsevol mitjà de difusió.
19. Els concursants que desitgen accedir als recintes on se celebren els actes oficials de les festes, hauran d’anar abillats amb les vestimentes que, prèvia fiança, seran facilitades per l’Associació que, a més, lliurarà un passe de col•laborador amb instruccions d’ús que tindran la finalitat de no desvirtuar el caràcter dels actes festius.

Deja un comentario