Saluda del Cap
Arriba - Dalt ] Berberiscos ] Carta del CapitÓ ] Abanderada Associaciˇ ] [ Saluda del Cap ] Junta Berberiscos 2000 ] Esquadra Barbaresca ] Junta Barbaresca 2000 ] President Associaciˇ ] CapitÓ 1981 ] CÓrrecs FilÓ ] CapitÓ 1987 ] Caps de FilÓ ] CapitÓ 1994 ] Abanderados FilÓ ] Abanderada FilÓ ] Vino de Bandera ] Els nostres xiquets ] Fotos FilÓ 1 ] Fotos FilÓ 2 ] Fotos FilÓ 3 ] Nuestra Historia ] Razˇn en la Fiesta ] Comportament Fester ] L'angoixa ] Miembros FilÓ ] Miembros Barbaresca ] Juveniles e Infantiles ] Himne Fester ]

 

Arriba - Dalt

Fiestas y Eventos

Costa Blanca

Dinero y Seguros

Directorio de Empresas

Director Financiero

Consultas Abogados

AsesorÝas y GestorÝas

Directorio ABC

 

Ha arribat eI moment de la veritat: darrere queden les festes í sopaes celebrades a la kÓbila, aixÝ com les reunions efectuades, les discussions hagudes, etc. Ara Ús quan hem de demostrar una vegada mÚs all˛ del que som capašos els Berberiscos.
Foto: Jaime Ortolß
Tenim acÝ un nou any de festa i, si Ús ben cert que cada octubre revivim un event tan extraordinari i mÓgic com sˇn les nostres festes de Moros i Cristians, aquest Ús, sense cap dubte, un any especial ja que ens trobem davant d'una nova Capitania. Estic segur que el nostre CapitÓ Enric i Favorita Elvira ens van a representar amb tota Ia dignitat del mˇn, com tambÚ la nostra abanderada de l'Associaciˇ BelÚn. Per tot ašˇ els brindem tota la nostra ajuda i Ónim, perquŔ s'ho mereixen i perquŔ sabem que van a deixar el nom dels Berberiscos a l'altura que ens correspon.
Com a Cap de FilÓ vull agrair a la meva Junta Directiva la colĚlaboraciˇ de cadasc˙ dĺells, aixÝ com a la resta de membres Berberiscos en aquest any tan íimportant per a tots nosaltres.
Ja a la fi, sols hem resta desitjar-vos que disfruteu i visqueu les nostres festes i convidar tots els nostres visitants a que participen d'aquestes.
JOS╔ SOLIVELLES FONT