Carta del CapitÓ
Arriba - Dalt ] Berberiscos ] [ Carta del CapitÓ ] Abanderada Associaciˇ ] Saluda del Cap ] Junta Berberiscos 2000 ] Esquadra Barbaresca ] Junta Barbaresca 2000 ] President Associaciˇ ] CapitÓ 1981 ] CÓrrecs FilÓ ] CapitÓ 1987 ] Caps de FilÓ ] CapitÓ 1994 ] Abanderados FilÓ ] Abanderada FilÓ ] Vino de Bandera ] Els nostres xiquets ] Fotos FilÓ 1 ] Fotos FilÓ 2 ] Fotos FilÓ 3 ] Nuestra Historia ] Razˇn en la Fiesta ] Comportament Fester ] L'angoixa ] Miembros FilÓ ] Miembros Barbaresca ] Juveniles e Infantiles ] Himne Fester ]

 

Arriba - Dalt

Fiestas y Eventos

Costa Blanca

Dinero y Seguros

Directorio de Empresas

Director Financiero

Consultas Abogados

AsesorÝas y GestorÝas

Directorio ABC

 

VÚnen els dies de festa. ╔s un gran compromÝs, un gran repte. Els calpins, crec que tenim una especial manera de viure la Festa. Som un poble que reviu unes gestes molt arrelades i que sˇn com a senyes: tots les reconeixem. Sˇn efemŔrides que formen part de la hist˛ria, i quin gran orgull per a nosaltres veure'ns dins de la hist˛ria. Tenim un passat que ens dona respostes a preguntes fonamentals com d'on venim, i quŔ som.
Acudeixen al meu pensament molts records i moments entranyables de la nostra vida festera. La Capitania comporta, entre d'altres coses, escarbar arxius, regirar armaris, repassar Ólbums, recordar moments viscuts. NostÓlgies d'una intensa vida festera.
Foto: Roca
Vore a la nostra filÓ entregada durant els anys passats, dedicada a la preparaciˇ d'una futura Capitania, arribar a aquest any, i redoblar esforšos per a quŔ tot eixca com cal, Ús un goig que parla molt alt i molt bÚ de la ilĚlusiˇ dipositada pels membres de la filÓ.
Elvira i jo assumim totalment all˛ abans expressat, í reconeixem la responsabilitat de representar aquests cÓrrecs festers que han tingut a bÚ concedir-nos. A la nostra filÓ, amb la quŔ recordem la camaraderia des d'aquells dies en quŔ encara dubtosos tots comenšÓrem a arrancar la festa dels moros í cristians, p˙blicament li volem renovar la nostra fidelitat, el nostre afecte mÚs sincer i el nostre agra´ment, expressant-los que no negarem esforšos i dedicaciˇ per a complir amb la dignitat que es mereix aquesta festa.
L'Esquadra Barbaresca viurÓ aquest any la primera Capitania, aconseguint la majoria d'edat festera. Seran protagonistes i sÓvia jove que renova la festa de Moros i Cristians. Contem amb ells.
Finalment, vull traslladar el testimoni d'admiraciˇ cap a aquesta filÓ per part de la nostra famÝlia i amics, que en aquests dies tindran l'ocasiˇ d 'acompanyar-nos.
Calp, Octubre de 2000
ELVIRA l ENRIQUE