Esquadra Barbaresca
Arriba - Dalt ] Berberiscos ] Carta del Capitā ] Abanderada Associaciķ ] Saluda del Cap ] Junta Berberiscos 2000 ] [ Esquadra Barbaresca ] Junta Barbaresca 2000 ] President Associaciķ ] Capitā 1981 ] Cārrecs Filā ] Capitā 1987 ] Caps de Filā ] Capitā 1994 ] Abanderados Filā ] Abanderada Filā ] Vino de Bandera ] Els nostres xiquets ] Fotos Filā 1 ] Fotos Filā 2 ] Fotos Filā 3 ] Nuestra Historia ] Razķn en la Fiesta ] Comportament Fester ] L'angoixa ] Miembros Filā ] Miembros Barbaresca ] Juveniles e Infantiles ] Himne Fester ]

 

Arriba - Dalt

Fiestas y Eventos

Costa Blanca

Dinero y Seguros

Directorio de Empresas

Director Financiero

Consultas Abogados

Asesorías y Gestorías

Directorio ABC

 

Com cada any arriba la nostra Festa, Els Moros i Cristians. Enguany amb ilˇlusiķ perquč la nostra Filā d'origen, la Filā Berberiscos, ostenta una nova capitania. l també amb molta més ilˇlusiķ perquč una membre de la nostra Esquadra Barbaresca, ostenta el cārrec d'Abanderada de l'Associaciķ.
Volem agrair a tota la gent del poble la seua participaciķ en la Festa, i des d'ací volem convidar-vos a eixir al carrer i gaudir amb nosaltres del soroll, el colorit, la música Ą la germanor en aquest any 2000.
Bones Festes a tots
ESQUADRA BARBARESCA
Foto: Roca