Valencià
Arriba - Dalt ] [ Valencià ] Rueda Prensa 07/10/02 ] Asamblea 2/2/2002 ] 27/01/2002 ]

 

Arriba - Dalt

Fiestas y Eventos

Costa Blanca

Dinero y Seguros

Directorio de Empresas

Director Financiero

Consultas Abogados

Asesorías y Gestorías

Directorio ABC

 

Dijous, 17 d’Octubre
21:00h. Entrega de subvencions a totes les filaes, Associació de Moros i Cristians, i Comissió de Festes, “Eurofesters 2002”, per part de l’Ajuntament, a la Casa de Cultura “Jaume Pastor i Fluixà”, a continuació, presentació del Programa de Festes Patronals Octubre 2002.

Divendres, 18 d’Octubre
13:00h. Anunci de Festes amb Volteig de Campanes i Salves d’Ordenança.
19:30h. Entrà de Bandes de Música.
Itinerari: Pl. Cólon, Av. Gabriel Miró, Pl. Constitució, Av. Ifach, C/ Paternina, Pl. Espanya, C/ José Antonio.
20:30h. Içà d’Estandarts i Pregó de Festes a càrrec de D. Roberto López Abad (Director General de la CAM), a la Plaça Constitució.
21:30h. Passacarrer de totes les filaes, Comissió de Festes i Autoritats i Ofrena de Ciris al Nostre Patró, el Stm. Crist de la Suor, a l’Iglesia Parroquial.
01:00h. Entraetes.
Itinerari: c/ José Antonio, pl. Espanya, c/ Paternina, av. Ifach i pl. Constitució.

Dissabte, 19 d’Octubre
19:00h. Gran Entrada Cristiana i Mora. Al finalitzar es dispararà un espléndit Ramillet Multicolor a càrrec de la Pirotècnia A. Caballer, S.A.
Itinerari: c/ Benissa, av. Ifach, pl. Constitució, av. Gabriel Miró i pl. Colón.
01:30h. Entraetes.
Itinerari: c/ José Antonio, pl. Espanya, c. Paternina, av. Ifach i pl. Constitució.

Diumenge, 20 d’Octubre
10:30h. Parc infantil durant tota la jornada amb molta diversió i “trenet”, al carrer Portalet.
11:00h. Desembarc de les tropes mores i Primera Batalla a la platja de l’Arenal.
19:00h. Desfilada Infantil de Moros i Cristians.
Itinerari: c/ Benisa, av. Ifach, pl. Constitució, av. Gabriel Miró fins el creuament amb el c/ Corbeta.
22:30h. “Correfocs” a càrrec del famós grup “Los Diablos de San Rafael” d’Ontinyent.
Itinerari: Inici i finalització a la Pl. dels Mariners després de recòrrer els carrers del casc antic de Calp.
23:30h. Actuació musical de la orquestra “VALPARAISO”, a la Pl. dels Mariners.

Dilluns, 21 d’Octubre
08:00h. Despertà amb dolçaina i tabalet.
10:30h. “DIVERTI-PARC”, produit per l’Associació Cultural “El Barret Màgic”, durant tota la jornada al carrer Conde d’Altea, amb molts jocs, tallers de circ i manuals i despertà infantil, amb equip de so móbil i disfrasos, per el casc antic, patrocinat per la Excma. Diputació Provincial d’Alacant.
12:00h. Partida de Pilota, al carrer Esports, amb la Selecció Nacional i una Selecció Comarcal, organizat per la Regidoría d’Esports i la Federació Valenciana de Pilota Valenciana.
12:30h. “PAELLES POPULARS” amenizatdes amb “dolçaina i tabalet” al carrer José Antonio, patrocinades per CAPRABO, S.A.. Es convoca a tot el poble en general i associacions a participar amb limitació de paelles al lloc disponible. Inscripció previa obligatoria fins el divendres 18 a la Comissió de Festes – “Eurofesters 2002”.
18:30h. Teatre infantil itinerant del grup “L´ESPANTAOCELLS” amb l’obra el “DRAC FLOOPY” pels carrers del casc antic amb nombrossos personatjes, que faràn participar a tots els xiquets durant la representació; patrocinada per la Excma. Diputació Provincial d’Alacant.
20:30h. Parlament, Segona Batalla i “Miracle” a la Plaça Constitució.
22:30h. Gran actuació musical de l’orquestra “ZEPPELIN” a l’Av. Generalitat Valenciana (parking municipal junt al “Llavador de Calp”)
23:30h. “Zúper atuazión muzicá de la vanda de ró MOJINOS ESCOZIOS. Semos er Sevilla, er Chicho, er Puto, er Vidalito y er Zippy en dirésto...”, a la Av. Generalitat Valenciana (parking municipal juno al “Llavador de Calp”)
Al finalitzar l’actuació continuarà l’orquestra.

Dimarts, 22 d’Octubre
FESTIVITAT DEL NOSTRE PATRÓ, EL SANTÍSSIM CRIST DE LA SUOR.

08:00h. Despertà amb la colla de dolçainers EL CARELLOT.
10:30h. Passacarrer musical i recogida de Reines, Dames i Festers.
11:30h. Concentració a l’Ajuntament d’Autoritats, Reines Major i Infantil, Comissió de Festes, Càrrecs Festers, Filaes i Junta de Govern de l’Associació de Moros i Cristians.
12:00h. Santa Missa de Campanya en Honor al Nostre Patró el Santíssim Crist de la Suor, a la Plaça de la Constitució. Al finalitzar, tornada de la image a la iglesia parroquial.
14:00h. Espectacular Mascletà a la Av. Verge del Carmen disparada per Pirotècnia Villena.
18:30h. Passacarrer Musical i recogida de Reines, Dames i Festers.
19:30h. Concentració a l’Ajuntament d’Autoritats, Reines Major i Infantil, Comissió de Festes, Càrrecs Festers, Filaes i Junta de Govern de l’Associació de Moros i Cristians.
20:00h. Solemne Processó en Honor al Nostre Patró, el Santíssim Crist de la Suor.
Al finalitzar, la Pirotècnia “Villena” dispararà un impresionant Castell de Focs d’Artifici a la Av. Generalitat Valenciana (parking municipal junt al “Llavador de Calp”).
23:00h. Gran actuació de l’Orquestra-Espectàcul “MONTECARLO” amb la participació estelar del famós presentador Eduard Fores, a la Plaça de la Constitució.

Dimecres, 23 d’Octubre
19:00h. Concentració a l’Ajuntament d’Autoritats, Reines Major i Infantil, Comissió de Festes, Càrrecs Festers i Junta de Govern de l’Associació de Moros i Cristians.
19:30h. Missa en honor a tots els Difunts a l’Iglesia Parroquial.
Al finalitzar, passacarrer fins l’Ajuntament.

Dissabte, 2 de Novembre
Día de les Quintes amb animació musical i divertits jocs durant tota la jornada. A mitjanit, camvi del “Pendó Fester” entre la Comissión de Festes “Eurofesters 2002”, i la Comissió de Festes 2003.

Nota: La Comissió de Festes Patronals “Eurofesters 2002” i l’Associació de Moros i Cristians es reserven el dret a modificar i/o suspendre l’anterior programació cuand les circunstancies així ho demanen. Baix cap concepte, es fan responsables dels accidents o mals que pugueren ocurrir durant la celebració de cualsevol dels actes programats. Es recorda la prohibició de l’ús de petardos, cohets, trons i altres artificis ruidosos i/o peligrosos fora dels emplazaments i horaris previstos i habilitats a tal efecte.

Aquest programa ha segut realizat conjuntament per l’Associació de Moros i Cristians i la Comissió de Festes de Calp, “Eurofesters 2002”.

. . . . . . .